Videncenter for Hudkræft

Ny hjemmeside for Videncenter for hudkræft

Videncenter for Hudkræft er et offentligt-privat forskningssamarbejde mellem Privathospitalet Mølholm, Aalborg Universitetshospital og Bispebjerg hospital. Videncenteret har netop lanceret en flot hjemmeside med informationer til både hudpatienter og fagfolk om de mange spændende og banebrydende aktiviteter i centeret.

 

Maj 2022

Privathospitalet Mølholm har sammen med Aalborg Universitetshospital og Bispebjerg Hospital doneret midler til at oprette et nyt videncenter for hudkræft.

Videncenter for Hudkræft får til formål at generere og implementere ny viden om, hvordan man kan forebygge og behandle sygdommen, der årligt rammer omkring 38.500 danskere. I spidsen for projektet står professor ved Aalborg Universitet og overlæge på Aalborg Universitetshospital, Peter Bjerring, som også er tilknyttet klinik for Dermatologi på Privathospitalet Mølholm, speciallæge og klinikchef på Dermatologisk Klinik på Privathospital Mølholm, Flemming Andersen samt professor ved Københavns Universitet og overlæge på Bispebjerg Hospital, Merete Hædersdal

 

Aug. 2020