PicoWay Resolve

PicoWay Resolve til hudforyngelse og arreduktion

Baggrund
Med god hudpleje kan man opnå glattere og mere ensartet hud, men ar, rynker og andre uregelmæssigheder kræver en mere målrettet indsats.

Vi har flere forskellige tilbud, der afhjælper disse problemer, men der er stadig nogle udfordringer inden vi når den perfekte metode:

  • Skånsomme metoder kræver flere behandlinger
  • Mørk hud er i risiko for pigmenturegelmæssigheder efter behandling
  • Involverer et vist ubehag
  • Kræver downtime for at huden kan hele

PicoWay Resolve er et nyt tilbud til behandling af rynker, ar og leverpletter samt andre hudproblemer – og er et klart skridt i retning af den perfekte metode. Ofte opnås fremskridt allerede efter få behandlinger, som grundregel anbefales minimum fire behandlinger.

 

Hvordan virker PicoWay Resolve
PicoWay Resolve, er en ny type laser der fyrer målrettede og ekstremt kortvarige laserpulser ind i huden med meget høj energi (picosekund laser, der laver pulser på en billiontedel af et sekund). Overhuden påvirkes stort set ikke, sammenlignet med traditionelle lasere. Det betyder i praksis

  • Hudstrukturen bedres efter få behandlinger
  • Mindre opvarmning betyder færre gener under og efter behandlingen
  • Der er ingen downtime

Med traditionelle laserbehandlinger fjernes overhuden og lidt af læderhuden (ablativ laser) eller der bores huller igennem overhuden ned i læderhuden (fraktioneret laser). Med PicoWay Resolve placeres energien målrettet og ensartet direkte i læderhuden og får målstrukturen til at gå i stykker. Der dannes små huller i læderhuden, der trigger nydannelse af kollagen (bindevæv), hvorved hudstrukturen udglattes og bliver finere.

 

Forundersøgelsen
For at vi kan vurdere hvordan vi bedst kan hjælpe dig, og beslutte om din hud er velegnet til PicoWay eller en af vores andre behandlinger vil vi gerne se dig til en forundersøgelse. Der vil vi drøfte dine ønsker og hvordan vi bedst hjælper dig samt informerer om behandlingen. Det kan være en fordel at have en bisidder med. 

Gravide og ammende behandles ikke.

 

Behandlingsforløb
Hvor mange behandlinger, du skal have er individuelt, da udgangspunktet er forskelligt. 

Behandlingsinterval minimum 6-8 uger inden den næste behandling foretages. Ved flere behandlinger, samt vedligeholdelsesbehandling optimeres resultatet.

 

Behandlingen
Behandlingen føles varm, let stikkende, men ikke smertefuld, på baggrund af dette kræver behandlingen ikke lokalbedøvende creme. Der kan med fordel indtages 1-2 gram paracetamol 1 time inden behandlingen. 

En typisk behandlingssession til hele ansigtet varer 45-60 minutter.

Der påsmøres kølende maske, som beroliger huden og lades urørt til næste dag. 

 

Efter behandlingen
Huden er varm og rød, 1-2 timer efter. Der kan være enkelte områder, hvor rødmen ses i et par dage. Der kan forekomme små knopper i huden, disse forsvinder efter et par dage. Efter 1 døgns tid kan der forekomme kortvarigt kløe i huden. 

Undgå soleksponering umiddelbart efter samt i perioden hvor huden er synlig påvirket, der skal anvendes solfaktor 50+. 

 

Eventuelle bivirkninger og komplikationer 
Der er mulighed for følgende "almindelige bivirkninger" (hos mellem 1 og 10 ud af 100 behandlinger): 

  • Der er risiko for, at akne kan bryde ud i ophelingsfasen. Hvis du oplever dette, skal du henvende dig til os, så den aktive akne kan blive behandlet. 
  • Der er desuden risiko for, specielt hos mørkere hudtyper, at huden i efterforløbet kan blive mørkere på det behandlede område. Dette ses dog sjældent, og kan forebygges ved at man undgår sol, anvender solfaktor 50+.

 
Lov om betænkningstid og samtykke
Før du kan modtage en kosmetisk behandling, skal du afgive et mundtligt samtykke til behandlingen. Det forudsætter at du forinden har modtaget såvel skriftlig som mundtlig information om behandlingen. Når det drejer sig om behandling med Picoway laser kan du blive behandlet når du har givet samtykke.Med venlig hilsen

Hudcenter Mølholm, Dermatologisk Laserklinik

PRIVATHOSPITALET MØLHOLM

PicoWay Resolve+

Med PicoWay Resolve+ placeres energien målrettet og ensartet direkte i læderhuden og får målstrukturen til at gå i stykker. Der dannes små huller i læderhuden, der trigger nydannelse af kollagen (bindevæv), hvorved hudstrukturen udglattes og bliver finere (fotos viser en vævsprøve fra hud én dag efter behandling)